5 enkla fakta om fråga väl: att köpa billigare droger online – New York Times förklarade

2020-06-12 0 Comments

5 enkla fakta om fråga väl: att köpa billigare droger online – New York Times förklarade

Varför välja Medsengage & Tillgång till lågkostnadsmedicin? 24/7 på internet konsumentstödslösning Högkvalitativ medicin till överkomligt pris Tillhandahålls via ackrediterat apotekspersonal Recept såväl som läkemedel, båda erbjuds faktiskt – viagra. Diskret frakt och också snabb distribution Spara pengar genom att skaffa oss via vår på internet föreskrivna referensservice. Lätt att beställa såväl som återfyllningshantering Vårt team arbetar med FDA-tillåtna läkemedel och följer också globala apotekstandarder.

Du kan enkelt spara pengar och tid när du köper medicin online eller via en e-postbeställningsdrogbutik. Ändå är säljaren legitim? Och är också läkemedlen riskfria https://isverigeapotek.com/? Observera dessa åtgärder för att säkerställa att du faktiskt får en hel del. “Om det är för bra för att bli verkligt, är det förmodligen faktiskt,” påpekar Carmen Catizone, företagsledare för National Organization of Panels of Drug Store (NABP).

Som ett exempel, om du normalt betalar hundra dollar för din medicin såväl som du kan skaffa den för $ 5, se till. Det kan möjligen innebära att läkemedlen faktiskt säljs utanför USA och inte heller är tillåtna av FDA. När du mest troligt till en drogbutik webbplats, söka ett band som hävdar VIPPS.

Om ett onlineapotek har “.apotek” i slutet av sin webbadress, är det ALLTID att få medicin där. Bara ensemble som följer regeln kan använda den domänen. Din återförsäljare borde faktiskt vara belägen i detta land. Se till att säljaren faktiskt är ackrediterad eller registrerad på grund av villkoret där den är baserad.

The Buzz on Canadian Pharmacy Online – Medications Online – Rabatt …

Du kan också söka licensinformation på apotekets webbplats. “Om de inte noterar det, är det en indikation,” säger Catizone. Du måste ha förmågan att prata med en i telefon, via e-post eller till och med online, påpekar Laura E. Knockel, PharmD, en klinisk assistentlektor vid University of Iowa.

Ring apotekspersonalen om du har någon typ av frågor, också en liten fråga. Knockel rekommenderar att du fyller alla dina receptbelagda läkemedel i samma apotek när det är möjligt. Du lär dig mer om din farmakolog, och det blir faktiskt lättare att upptäcka problem, som mediciner du inte kan ta tillsammans.

Scenen kommer faktiskt att bli betydligt populär i USA: Köpare ersätter en utflykt till kantapoteket med ett klick på internet, där de upptäcker hundratals webbplatser som marknadsför föreskrivna läkemedel samt andra wellnessföremål. Många av dessa är legala företag som verkligen erbjuder fördel, personlig integritet och också skyddet av standardförfaranden för att rekommendera läkemedel.

I verkligheten, även om vissa känner till stora apotekskedjor, är de flesta av dessa äkta tjänster faktiskt apotek i grannskapet, specificerade för att erbjuda sina kunder online. Men kunder måste se upp för andra som faktiskt använder webben som en kanal för artiklar eller till och med praxis som redan är olagliga i offline världen.

Få min kanadensiska apotek online – Mediciner online – Rabatt … Att arbeta

Till exempel kräver vissa webbplatser kunderna endast att skicka in en uppsättning frågor innan de får ordinerade läkemedel, utan att kringgå all personlig kommunikation med en hälsoekspert. “Denna strategi undergräver skyddsåtgärderna för en direkt hälsovårdsvägledning och även fysisk utvärdering som genomförs genom en licensierad wellness-expert,” nämner Jeffrey Shuren, M.D., läkare i Food and Medication Management: s arbetsplats för plan, beredning och även lagstiftning.

“Webbplatser som föreslår baserat på en undersökning som ger ökade wellnessproblem,” påpekar Shuren. “Kunder äventyrar att säkerställa en olämplig medicin såväl som de kan ge upp möjligheten till en korrekt prognos eller till och med id för en kontraindikation för läkemedlet.” I dag har FDA faktiskt erhållit bara ett par rapporter om ogynnsamma firande i samband med köp av internetmedicin, men vissa av dessa scenarier syftar till den potentiella faran att skaffa receptbelagda mediciner på grundval av bara ett frågeformulär. piller.