test bakgrund 2

Pressrelease: IMG lanserar Temabilagan

2022-02-09 0 Comments

Mediahuset IT Media Group har lanserat ett nytt koncept kring temabilagor där företag bereds möjlighet att fördjupa sig i olika ämnen. Bland de företag som redan satsat på detta märks Exclusive Networks och Ibiz Solutions.

Sedan tidigare har IT Media Groups kunder haft möjligheten att presentera sin information i form av enskilda artiklar som skrivs antingen av företagen själva eller av IT Media Groups journalister. Detta koncept utökas nu i form av temabilagor där företag antingen få en helt exklusiv bilaga eller kan vara del i ett förutbestämt tema. I det senare alternativet kan man välja att bara annonsera i bilagan eller välja att få en artikel publicerad inom det relevanta temat.

Artiklarna publiceras först på berörd sajt, därefter formges bilagan till en blädderbar PDF som läggs ut på berörd sajt och går att ladda ned. Bilagan marknadsförs i sociala medier samt i nyhetsbrevet för berörd sajt.

Den som väljer en exklusiv temabilaga får givetvis själv bestämma teman/ämnet och kan breda ut sig i fem separata artiklar eller intervjuer. Artiklarna publiceras först på vald sajt, därefter formges bilagan med bilder och text till en blädderbar PDF.
Artiklarna publiceras i IT Media Groups sociala medier samt i sajtens nyhetsbrev som skickas ut en gång i veckan.

Som exempel på hur materialet kan utformas märks Exclusive Networks temabilaga där man gjort en djupdykning kring IT-säkerhet med fokus på att skydd av data i molnet.

Ibiz Solutions temabilaga handlar om smarta lösningar för informationsutbyte i en temabilaga som belyser olika aspekter av systemintegration.

IT Media Group är ett svenskt mediahus med åtta nyhetssajter: IT Finans, IT pedagogen, IT Hälsa, IT Retail, IT Hållbarhet, IT Karriär samt IT Kanalen i Sverige och Danmark. Vi är ett IT-företag 100 procent fritt från betalväggar. Vårt fokus är att lyfta kunskap samt sprida kunskap i de olika branscherna med fokus på IT och digitalisering i respektive bransch.