blogginlagg Annika Guldroth

En hälsning i juletid från vår VD Annika Guldroth

2022-12-19 0 Comments

Det är den 14 december, snön faller, år 2022 går mot sitt slut och åt IT Media Groups vägnar vill jag tacka för det fina samarbetet och med några ord berätta om vad som har hänt under året.

Vi har vuxit med flera härliga, kollegor som alltid strävar framåt, även fler läsare på våra 8 nyhetssajter samt nya produkter och tjänster.

Vi har lyssnat noga på responsen från våra kunder och partners och gjort ett tillskott. Med vår digitala fullservicebyrå 5.5 Marketing finns vi för dig! Då du har som mest att göra, är vi din högra hand in i marknadsavdelningen.  

I höstas lanserade vi även vår podd IMG Afterwork, här kan ni lyssna på personers resor som inspirerar och berör. 

Den framåtanda, den stolthet och den drivkrafter vi har gör att vi växer tillsammans med våra kunder och partner, tack från botten av mitt hjärta för detta år 2022. Vi vill fortsätta, och vi står redo att lyssna på er samt fortsätta och utvecklas tillsammans till bättre affärer med en hållbar tillväxt.

Tack för det gångna året och med önskan om ett framgångsrikt och spännande 2023 vill jag önska er en riktigt härlig jul och ett gott nytt år.

Härliga Julhälsningar,

Annika Guldroth
IT Media Group & 5.5 Marketing